MARVI

Avoimempaa yhteyttä kuntalaisiin

MARVI parantaa kuntalaisviestinnän saavutettavuutta ja tehostaa julkishallinnon markkinointi- ja viestintätoimijoiden työtä.

MARVI tarjoaa kompaktin mutta monipuolisen työkalun, jonka avulla voit ylläpitää kunnan tapahtumakalenteria, kerätä palautteita, luoda kuntalaistiedotteita yhteistyössä sidosryhmien kanssa sekä julkaista sisältöä samanaikaisesti useissa eri medioissa.

Monipuolisten viestintätyökalujen kautta voi helposti lähettää kuntalaisille ja sidosryhmälle tekstiviestejä, sähköposteja, uutiskirjeitä ja kyselylomakkeita.

Ohjelmistomme on jatkuvan kehityksen alla, ja tulevien kuukausien aikana julkistamme useita uusia lisämoduuleja. Nykyinen ohjelmistomme sisältää seuraavat moduulit:

Computer and technology class for senior citizens

Koosta kuntalaistiedotteet yhteistyössä sidosryhmien kanssa

MARVIN avulla viestit kuntalaisille tehokkaasti ja monikanavaisesti yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Voit julkaista tiedotteita yksittäin tai koota ne yhteisiksi kuntatiedotteiksi ja välittää ne samanaikaisesti useisiin medioihin. Voit myöntää järjestelmään oikeuden tiedotteiden luontiin myös kunnan sidosryhmille, kuten tytäryhtiöille, seurakunnalle ja kylätoimikunnille. Sidosryhmien lähettämät tiedotteet tulevat kunnan viestintävastaavalle muokattavaksi ja hyväksyttäväksi. Eritasoisilla käyttöoikeuksilla voi antaa oikeuden myös julkaista suoraan valittuihin kanaviin.

Aktivoi kuntalaisia tarjoamalla helppo palautekanava

MARVI tarjoaa helpon kanavan kuntalaispalautteiden antamiseen selainpohjaisen sovelluksen avulla. Palautteet voidaan välittää suoraan organisaatiorakenteen vastuuhenkilöille, tarvittaessa koordinaattitietoineen. Käyttäjä saa ilmoituksen, kun palaute on käsitelty, mikä motivoi palautteen antamiseen jatkossakin.

Varaa aika demoesittelylle tai kysy tarjous järjestelmän käyttöönotto- ja koulutusprojektista.