Grynos Opinto

Opintojärjestelmä, joka tuo sujuvuutta ja läpinäkyvyyttä hallinnollisiin tehtäviin sekä parantaa osallistujien oppimiskokemusta.

Grynos Opinto on monipuolinen ja reaaliaikainen opintojärjestelmä, joka soveltuu erilaisille oppilaitoksille, aina opistoista korkeakouluihin. Järjestelmä on suunniteltu käsittelemään suuria yhtäaikaisia käyttäjämääriä vaivattomasti ja se skaalautuu käyttötarpeen mukaan.

Grynos Opinto taipuu tarpeeseen sopivaksi

Järjestelmää hyödynnetään jo nyt monella eri tavalla. Mikä on sinun oppilaitoksesi tarve? 
Valitse vapaasti ne ominaisuudet ja toiminnot, joista oppilaitoksenne hyötyy:

Opintojärjestelmän hyötyjä

Automaatio tehostaa hallinnollisia tehtäviä. Esimerkiksi opiskelijajonot ja niihin liittyvä viestintä hoituvat nopeasti ja varmasti automaation avulla: opiskelijan peruessa kurssin, järjestelmä lähettää automaattisesti viestin jonossa seuraavana olevalle.

Kurssien budjetointi ja suunnittelu hallitusti. Budjetointityökalulla voit luoda oppilaitokselle esimerkiksi euro- tai tuntimääräisiä budjetteja ja jakaa ne eri opinaloille kurssisuunnittelijoiden käyttöön. Budjetin seuranta on reaaliaikaista ja raportointi helppoa.

Tuntiopettajaportaali helpottaa opettajien arkea. Portaalissa opettajat voivat merkitä läsnäolot ja päivämerkinnät sekä hoitaa opiskelijaviestinnän kätevästi, myös mobiililaitteilla.

Kurssitarjonta ja ilmoittautumiset keskitetysti. Kurssitarjonnalle on valmis ilmoittautumisportaali, jonka kautta kurssitarjontaan tutustuminen ja niille ilmoittautuminen on helppoa. Ilmoittautumisportaalin ulkoasu ja sisältö erikoismaksutapoineen räätälöidään toiveidenne mukaisesti.

Grynos Opinto tuo sujuvuutta ja läpinäkyvyyttä hallinnollisiin tehtäviin sekä parantaa osallistujien oppimiskokemusta

Varaa aika demoesittelylle tai kysy tarjous järjestelmän käyttöönotto- ja koulutusprojektista.